Oglašeno 30-ak radnih mjesta, dvije trećine u Pakracu

Nezaposleni - ilustracija
(FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)

10.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10613

Krajem travnja na Zavodu za zapošljavanje, u Područnoj službi Požega evidentirano je bilo 6.458 nezaposlenih osoba ili za 4 posto manje nego krajem ožujka, ali otprilike za jednaki postotak više nego u travnju prošle godine.

Slični trend na burzi rada zabilježen je u cijeloj Hrvatskoj, a blago smanjenje broja nezaposlenih u odnosu na prethodni mjesec dogodilo se prvenstveno zahvaljujući sezonskim poslovima na kojima je tijekom prošlog mjeseca zaposleno 30 posto novozaposlenih s HZZ-a.

Traže se tekstilci, prodavači, elektrotehničari...


Na burzi rada u Požeško-slavonskoj županiji trenutačno je oglašeno 30-ak slobodnih radnih mjesta, od čega je većina na pakračko-lipičkom području. Tekstilna industrija Gamauf u Poljani traži čak 15 šivača/šivačica, a Elekta u Pakracu traži 5 radnika za sastavljanje preciznih strojeva.


U Požegi najviše slobodnih radnih mjesta oglasila je privatna građevinska tvrtka Vinko gradnja. Traže po dva zidara, fasadera i radnika visoke gradnje. U Požegi, Velikoj i Lipiku traženi su i djelatnici u ugostiteljstvu (konobari, kuhari i čistači). I dalje su traženi prodavači i prodajni predstavnici, od Pakraca preko Požege do Velike.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI