Kadeti i Penzioneri vode nakon dva kola

Košarka
(FOTO: Istockphoto.com)

09.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 1828

Nakon odigranog 2. kola, ekipe Kadeti i Penzioneri vode na tablici Županijske košarkaške lige Požega s po 4 boda. Na dnu ljestvice su Juniori i Papuk s 2 osvojena boda.

U drugom su kolu Juniori poraženi od ekipe 82/83 rezultatom 51:39. Za pobjedničku je ekipu najviše koševa dao Roberto Bulić (26), ujedno najbolji strijelac kola, dok se među Juniorima najviše istaknuo Karlo Grgurić sa 16 koševa. Penzioneri su slavili protiv Mleka 59:47. Nikola Belak (Penzioneri) je postigao 25, njegov suigrač Ivan Brekalo 20 koševa. Na strani Mleka najefikasniji je bio Marko Leko s 20 koševa. Utakmicu između Kadeta i Papuka pobijedili su Kadeti uvjerljivo 67:40. Antun Štivičić je zabio 20 koševa za Kadete, a za Papuk se najviše istaknuo Tihomir Dragun postigavši 10 koševa.

Mladi veterani, koji su u prošlom kolu bili slobodni, igraju u 3. kolu s Penzionerima, dok će Mleko igrati protiv vodećih Kadeta. Te su dvije utakmice na rasporedu sutra (četvrtak) navečer u dvorani Grabrik, a prva počinje u 20:30 sati. Treća utakmica 3. kola između ekipa Papuk i 82/83 igrat će se 15. svibnja u Velikoj. Juniori su slobodni u sljedećem kolu.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI