Jaroš četiri puta pao pa osvojio treće mjesto

01.05.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 5341

Požeški motocross vozač Matej Jaroš nije imao sreće na današnjoj utrci Prvenstva Hrvatske održanoj na Sportsko-rekreacijskom centru Matkovac u Prekopakri nadomak Pakraca.

U prvoj vožnji Matej je pao čak četiri puta te je došao do cilja kao peti. U drugoj je vožnji završio prvi pa je ukupno zauzeo 3. mjesto u MX2 kategoriji.

"Ne znam što mi je bilo u prvoj vožnji, gore mislim da nije moglo. Ne znam jesam li tražio gliste za pecanje ili nešto izgubio na podu, ali sam se dobro ispadao" - našalio se Matej nakon utrke na svome Facebook profilu.


Među ostalim predstavnicima kluba Požega Promet, Roberto Šimunović je bio 5. u B ligi 250, a Duško Banda je također zauzeo 5. mjesto u B open ligi. Među predstavnicima kluba Pakrac-Lipik, Josip Savi je u B 250 ligi završio sedmi, a Marko Martinelli osmi u B-open. Pero Hećimović je zaslužio 5. mjesto među veteranima.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI