Dobrotom za osmijeh: Događaj uspio, ali moglo je doći više ljudi

21.04.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 9802

Požeški sportski veterani i proslavljeni hrvatski olimpijci sinoć su druge godine zaredom odigrali revijalne utakmice košarke, malog nogometa i rukometa u požeškoj dvorani Grabrik. Rezultat nije bio bitan, važan je bio humanitarni cilj. Novac prikupljen od ulaznica i donacija namijenjen je Dječjem odjelu Opće županijske bolnice Požega. Kao visoki pokrovitelj ovog humanitarnog događaja, osobno je bio nazočan i predsjednik RH Ivo Josipović u društvu svoga domaćina, požeškog gradonačelnika Zdravka Ronka.

- Mogu reći da smo zadovoljni događajem. Došlo je mnogo djece, zbog njih sam sretan. Mislim da su se Požežani mogli odazvati i u većem broju i nadam se da će s vremenom prepoznati humanitarne manifestacije. Nema razloga da i nagodinu isto ne učinimo - rekao je Zlatko Kraker, tajnik udruge "Dobrotom za osmijeh".

Organizatori zasad još ne znaju koliko je novca za Dječji odjel OŽB Požega prikupljeno ovom akcijom. Prema Krakerovim riječima, iznos će biti poznat kada vide koliko je točno ulaznica prodano i koliko je još donacija uplaćeno na račun udruge.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI