Dočekali smo: Asfaltiraju cestu Pleternica - Vesela (foto)

U Jelačićevoj se radi punom parom
(FOTO: Drago Komarić)

25.03.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 7673

Bliži se kraj mukama svih onih koji zbog posla ili iz nekog drugog razloga često putuju na relaciji Požega - Pleternica. Djelatnici slavonskobrodske tvrtke "Cestar" danas su započeli postavljati prvi sloj asfalta u Ulici bana Jelačića u Pleternici, odnosno na državnoj cesti koja vodi do prigradskog naselja Vesela.

Podsjetimo, zbog opsežnih infrastrukturnih radova, koji osim samog prevlačenja novog asfalta uključuju rekonstrukciju prometnice, izgradnju nogostupa s obje strane ceste te kanalizacijske i oborinske mreže, ova je cesta uz kratke privremene iznimke uglavnom zatvorena za promet još od prošlog ljeta.

Župan Marijan Aladrović je na zadnjoj sjednici Skupštine Požeško-slavonske županije najavio asfaltiranje prije Uskrsa, a to je potvrdio i pleternički gradonačelnik Franjo Lucić.


Nakon dojave čitatelja, na licu mjesta uvjerili smo se da je asfaltiranje uistinu započelo i unatoč tome što je nedjelja radovi su u punom jeku.










Foto: Drago Komarić



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI