Gradonačelnik Ronko pozvao na umivanje grada

Ove godine izostat će otvaranje pokklon bačve vina
(FOTO: Duško Mirković/PIXSELL)

05.03.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4037

Gradonačelnik Požege Zdravko Ronko pozvao je građane i službe da urede i uljepšaju grad ususret mnogobrojnim manifestacijama koje će obilježiti ovogodišnju proslavu dana grada. Događanja povezana s Danom grada pčela su u subotu, a završit će 17. ožujka.

- Koristim i ovu priliku da i ovoga puta pozovem sve naše sugrađane da zbog brojnih gostiju koji će biti na Danu grada i Grgurevu da naš grad nastojimo uljepšati koliko je to moguće u ovim vremenskim uvjetima koji jesu. Za to će se posebno potruditi i Grad Požega kao i svake godine.

Dakle da umijemo, očistimo i uredimo naš grad. To je poziv i građanima i svim mojim službama, našoj komunalnoj tvrtci i nadam se da ćemo na jedan lijepi i primjeren način, s umivenim i čistim gradom dočekati brojne goste koji će doć, rekao je gradonačenik.


Mnoštvo događanja


Za 785. rođendan Grad Požega priredio je niz događanja čiji raspored možete pogledati u našem članku Program za Grgurevo: Dva tjedna manifestacija.

Gradonačelnik je rekao kako ove godine, pošto je svečana sjednica Gradskog vijeća i postrojavanje u subotu (10. 3.), a Grgurevo pada u ponedjeljak (12. 3.) neće biti tradicionalnog pucnja u podne i otvaranja poklon bačve vina na obroncima Požeške gore.

Čišćenje Trga sv. Terezije u petak

- Ponedjeljak je slobodan svima onima koji imaju vinograde, žele otići u vinograde, koji imaju svoje goste, da mogu na miru bez gradskih manifestacija proslaviti Grgurevo, rekao je Ronko.

Upozorio je i kako će se ove godine, dan uoči postrojavanja povijesnih postrojbi uređivati i čistiti Trg sv. Terezije.
- Nadam se da se neće nitko postaviti, kako je to netko u medijima rekao, ispred komunalne i vatrogasne artiljerije. Molio bih da se zna da u petak u 9 sati počinje čišćenje Trga sv. Terzije, zaključio je gradonačelnik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI