Psi narušili dobrosusjedske odnose u Kuli

Ilustracija: sukob pasa
(FOTO: Wikimedia Commons)

01.04.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4989

Dok je 43-godišnjakinja u Kuli kod Kutjeva jučer popodne uživala u svome vrtu, pas kojeg je njena 33-godišnja sumještanka vodila na povodcu napao je njenog psa. Potom je 33-godišnja gošća verbalno napala vlasnicu vrta, govoreći joj razne pogrdne riječi. Protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Policija je tijekom zadnja dva dana zabilježila još dva prekrašaja protiv javnog reda i mira na području Požeško-slavonske županije.

Fizički napad u Donjoj Šumetlici


U Donjoj Šumetlici kod Pakraca 40-godišnjak je u srijedu poslijepodne prvo verbalno, a potom i fizički napao 79-godišnjaka i njegovu 72-godišnju suprugu te ga očekuje optužni prijedlog.


Požega: Pijani vozač vrijeđao policiju

Pod vidnim utjecajem alkohola jučer je navečer u prometu zatečen 46-godišnjak. On je upravljao opelom Astra požeških registracijskih oznaka u Ulici dr. Franje Tuđmana u Požegi. Odbio je podvrgnuti se alkotestu pa mu je izdana naredba da pođe s policijskim službenicima. On je na to počeo vikati i galamiti te vrijeđati policajce. Po dolasku u policijsku postaju ipak je alkotestiran te mu je utvrđena prisutnost alkohola u koncentraciji od 2,32 promila. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva. I protiv njega slijedi optužni prijedlog, javljaju iz PU požeško-slavonske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI