Penava: Svakoga dana upisujemo nove članove

Čelništvo HSP-a dr. Ante Starčević u Požegi
(FOTO: D. Mirković/PIXSELL)

23.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 6825

Mi se ne protivimo ulasku u Europsku uniju, ali Hrvatska još nije spremna za to - tvrdi Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević na današnjoj stranačkoj konferenciji za medije u Požegi. Objasnila je kako javnosti nisu na pravi način predstavljeni nedostatci i prednosti EU te da je zbog toga bio slab odaziv na referendum.

Tajnik stranke Pero Ćorić govorio je o skorašnjem ujedinjenju svih pravaša nakon pročišćenja od "karijerista u HSP-u pod vodstvom Danijela Srba".

Koordinator stranke za Požeško-slavonsku županiju Miroslav Penava istaknuo je kako broj članova ove stranke u našoj županiji konstantno raste.


- Trenutačno brojimo oko 260 članova, a stalno nam pristižu novi. Uglavnom se javljaju mladi ljudi, pravi pravaši. Takvi nas zanimaju, oni koji žive pravaški - rekao je Penava.


Od istaknutijih Požežana, u HSP dr. Ante Starčević prešli su Mario Novoselac, predsjednik požeške HVIDR-e i dosadašnji član HSP-a te pukovnik Zlatko Bošković, također iz Srbovog HSP-a.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI