Vjeko će biti zvijezda: Želim živjeti od svojih fora (video)

Vjeko Berec
(FOTO: Priv. kolekcija V. Bereca)

21.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 13522

"Na ideju sam došao iz čiste dosade, pokupio sam stvari i otišao u Zagreb. Od početka sam znao da moram uspjeti, doći na nacionalnu televiziju i živjeti od svojih fora" - kaže Vjeko Berec, Požežanin koji već nekoliko godina živi u Zagrebu i producira seriju "Shkripavi idijoti".

Biciklom niz Sljeme zalijepljenih udova

- U ekipi nas je petorica, osim mene još su dva Požežanina, to su Matej Čonka i Oton Rukljaš. Radimo svašta, sve što nam padne na pamet, a nešto najbrutalnije što sam napravio bio je nedavni spust biciklom niz Sljeme, s tim da su mi noge i ruke bile zalijepljene za bicikl. Završio sam s blagim potresom mozga i slomljenog zuba, ali to je u redu. Bit će na televiziji uskoro pa ćete vidjeti - prepričava Vjeko.


Pojeli pizzu staru 45 dana


Shkripavi idijot je već bio na Red Carpetu, a Vjeko kaže da opet ima dogovor s jednom nacionalnom TV kućom, no još neće reći pojedinosti jer moraju snimiti još 5 epizoda pa će onda sve biti jasno. Koliko ozbiljno misli, govori i njegova najava da pokreće vlastitu firmu "Shkripavi idijoti d.o.o." koja će se baviti proizvodnjom njihova programa.

Dok čekamo da dovrše snimanje i potpišu ugovor s jednom od naših televizija, pogledajte video koji su snimili za Warehouse. U njemu su dečki, između ostalog, pojeli pizzu staru 45 dana.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI