HSU: Nismo zaboravili obećanu tržnicu i šetnicu uz Orljavu

Konferencija za medije HSU-a
(FOTO: Mario Nakić)

08.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5676

Predstavnici Hrvatske stranke umirovljenika Požeško-slavonske županije na današnjoj su konferenciji za medije izrazili svoje zadovoljstvo pobjedom Kukuriku koalicije na proteklim parlamentarnim izborima.

- Posebno nam je drago što smo mi ravnopravni član te koalicije i naš je program za umirovljenike u potpunosti prihvaćen kao dio programa Kukuriku koalicije, odnosno Plana 21 - rekao je Branimir Šćulac, predsjednik Županijske organizacije HSU-a istaknuvši kako je ova stranka provela cijeli niz lokalnih akcija po gotovo svim mjestima diljem županije informirajući građane te da je to utjecalo na velik odaziv umirovljenika na ove izbore.

Parlamentarni izbori su prošli uspješno za HSU, ali članstvo ne planira odmarati nego već započinju pripreme za sljedeće izbore u Požegi, a to bi nagodinu trebali biti izbori za mjesne odbore.


- Nismo zaboravili obećanu gradsku tržnicu ni višenamjensku dvoranu, atletski stadion ili šetnicu uz Orljavu, natkriveni bazen koji bi i umirovljenicima mogao puno značiti. Otvoreni smo za koalicije sa svima, pozivamo stranke koje dijele naše stavove i žele utjecati preko mjesnih i gradskih odbora na odluke Gradskog vijeća, predlagati za boljitak našega grada, da nam se pridruže - rekla je Veronika Vinković, članica Gradskog odbora HSU Požega.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI