LiPa dobila Trnovec 9 razlike, moglo je biti i više

RK LiPa
(FOTO: Mario Barać)

29.11.2011. | Mario Barać
Pregleda: 2153

LiPa – Trnovec 29:20, rezultat je utakmice 11. kola 3. HRL sjever odigrane prošlog vikenda u Gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu. Ovo je treća prvenstvena pobjeda pakračko-lipičkih rukometaša čime su napredovali za dva mjesta i sada su, u konkurenciji 14 ekipa, na 11. mjestu.

Gosti, koji su prošle sezone igrali 2. HRL, stigli su u Pakrac sa samo 9 igrača pa je i prije početka utakmice bilo jasno da neće moći pružiti čvršći optor motiviranim domaćinima. Već nakon 6 minuta igre bilo je 4:0 za LiPu, a gosti su prvi gol iz igre postigli tek u 16. minuti. Da je bilo prisebnosti i strpljenja u realizaciji kod igrača LiPe, ovu su utakmicu mogli u svoju korist završiti s puno većom razlikom od konačnih 9 golova prednosti, no i ovako ostvarena je vrijedna pobjeda koja vraća samopouzdanje i dobro raspoloženje.

Upravo je ono važno uoči sljedećeg gostovanja u Velikom Trojstvu protiv istoimene ekipe koja je u 10 odigranih utakmica doživjela isto toliko poraza, pa se rukometaši LiPe s pravom nadaju da će se iz Trojstva vratiti s prvom ovosezonskom gostujućom pobjedom.


Uz Matiju Maroševića koji je odlično odradio obrambene zadaće i bio glavni obrambeni igrač LiPe, raspoložen je bio i Giuliano Bartoluzzi koji je postigao 8 golova.


Osim ove utakmice, LiPa će do kraja jesenskog dijela prvenstva još ugostiti ove sezone vrlo jaku Koprivnicu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI