Lucić: Autobus se ne ukida, to su predizborne laži

Gradonačelnik Pleternice Franjo Lucić
(FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL)

29.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 9530

"Autobus koji mijenja vlak na relaciji Pleternica - Čaglin - Našice neće biti ukinut. Takve dezinformacije plasiraju u javnost pojedinci unutar HŽ-a politički okrenuti očito prema SDP-u i nije slučajno da se to dogodilo u ovo predizborno vrijeme" - komentirao je pleternički gradonačelnik i saborski zastupnik Franjo Lucić jučerašnju najavu sidikalaca HŽ-a da se od 10. prosinca u potpunosti ukida željeznička linija Pleternica - Našice.

- Linija i dalje ostaje, samo će se provesti novi javni natječaj za prijevoznika - objašnjava Lucić.

Načelnik općine Čaglin Ivan Đurina također je za 034portal komentirao jučerašnju konferenciju za medije Sindikata prometnika vlakova Hrvatske.


- Ne odobravamo ukidanje pruge i borimo se protiv toga. Općina je podržala peticiju građana i slali smo dopise Vladi, to je sve što možemo učiniti, a na saborskim je zastupnicima da odluče. Kada bi ta veza bila ukinuta, to bi se svakako odrazilo negativno na stanovništvo čaglinske općine, posebno na mlade koji se željeznicom svakodnevno služe - kaže Đurina.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI