Obrtnici traže uvođenje financijske discipline

23.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6402

"U jeku predizborne kampanje obećanja političkih stranaka stižu sa svih strana. Obrtnici žele da se i njihov glas čuje, jer oni najbolje znaju kako je teško poslovati i opstati u okruženju u kakvom jesmo. Obrtnici najbolje znaju koji su njihovi najveći problemi i kako ih riješiti, te s pravom pitaju stranke gdje je obrtništvo u njihovim gospodarskim programima", stoji u dopisu Obrtničke komore Požeško-slavonske županije koji potpisuje predsjednik Stipo Barukčić.

Predstavnici obrtnika naveli su svojih sedam zahtjeva prema budućoj vlasti. Među njima je uvođenje financijske discipline na tržištu, obrazovanje bez alternative, jednakopravni položaj gospodarskih subjekata u poslovanju, sudjelovanje predstavnika obrtnika u oblikovanju gospodarske politike i fleksibilnost korištenja radne snage. Svoje će zahtjeve obrtnici požeško-slavonske županije obrazložiti i predstaviti javnosti u petak, za kada su najavili konferenciju za medije.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI