Rukometaši Požege slavili i protiv Ilove

20.11.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 4187

Nova je domaća pobjeda ostvarena za rukometaše Rukometnog kluba Požega koji su svladali RK Ilova rezultatom 31:25.

U prvom poluvremenu igra je tekla sporo s jedne i druge strane te se igralo gol za gol gdje su i jedna i druga momčad izmjenjivali vodstvo od jedan razlike. Pred kraj poluvremena domaća momčad je imala četiri gola prednosti, ali gosti pritišću i smanjuju na samo jedan gol zaostatka te na poluvremenu rezultat je 13:12. U drugi dio se ušlo brže i tu su Požežani pokazali bolju igru od suprnika iako se prvih nekoliko minuta igralo ponovno golo za golom, ali domaćini su nakon manje od 10 minuta drugoga dijela potupno preuzeli inicijativu i preusmjerili utakmicu u njihovu korist.

U samoj završnici Požega je imala devet golova prednosti, ali gosti u zadnje dvije minute iprak smanjuju te se na kraju piše rezultat 31:25.


Trener je zadovoljan igrom, posebno u drugom poluvremenu.
- U utakmicu smo loše ušli i nismo se mogli odvojiti, ali u drugom mi ubrzavamo protok lopte i našu igru dok protivnik ostaje na onome iz prvog dijela i tu ostvarujemo pobejdu - izjavio je Dario Anić koji pohvaljuje golmana Bubala te igrače Dragičevića, Balenovića i Ivana Antunovića koji su bili ključni igrači u današnjoj pobjedi.


Najbolji strijelci u redovima Požege bili su već navedeni Ivan Balenović s 8 te Filip Galić s 5 golova. Kod gostiju iz Ilove najefikasniji je bio Predrag Glamočić.
 
Idućeg vikenda Požežane očekuje treća uzastopna domaća utakmica u kojoj dolazi RK Nova Gradiška.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI