¨Orljava kup 2017.¨ 15. kolovoza u Drenovcu

"Orljava kup 2017."
(FOTO: M.M.)

11.08.2017. | M.M.
Pregleda: 3326

 Ovogodišnji jubilarni nogometni turnir ,, ORLJAVA KUP 2017 " , dvadesti puta za redom odigrati će se 15. kolovoza  ( blagdan Velike Gospe), na stadionu Hrvatskih vitezova u Drenovcu.

Organizator ovog tradicionalnog nogometnog turnira, NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC , potrudio se da i ove godine ovaj turnir zadrži međužupanijski značaj, što im je i uspjelo, tako što će na turniru nastupiti NK VATROGASAC iz Grižić, Brodsko-posavska županija,I  tri županijska nogometnna ligaša požeško-slavonska , NK SLAVEN iz Gradca, novi županijski drugoligaš  NK GRANIČAR iz Bučja te domaći NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC.

Turnir će prvom utakmicom u 14 sati otvoriti  NK GRANIČAR (Bučje) i NK SLAVEN (Gradac), dok se u 15 i 30, sastaju NK VATROGASAC (Grižići) i domaći NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC. Utakmica za treće mjesto planirana je za 17 i 30, a finalna utakmica za 19 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI