Obitelj Demartini iz Lipika ima najljepšu ljetnu okućnicu

Najljepša okućnica u Lipiku
(FOTO: Compas.com.hr)

01.08.2017. | Compas.com.hr
Pregleda: 11812

Obitelj Demartini iz Lipika osvojila je prvo mjesto prema odluci tročlanog žirija (sastavljenog od lipičkih turističkih djelatnika: Mihaele Pavlić, Hrvoja Kovačića i prošlogodišnje pobjednice Helene Jurki) te glasova građana putem društvenih mreža na profilu turističke zajednice. Obitelj Badrov iz Dobrovca pobrala je najviše simpatija građana na društvenim mrežama (žiri im je dodijelio drugo mjesto). Treće mjesto osvojila je obitelj Štimac iz Marinog Sela.

- Cilj akcije bio je potaknuti građane na hortikulturalno uređenje svojih domova i dvorišta kako bi čitav grad izgledao ljepše – istaknula je predstavnica je TZ grada Lipika Mihaela Pavlić.

Iako se brojka od tri prijavljene okućnice čini malom, spomenimo i kako se laureati proteklih godina nisu mogli natjecati, kao i to da je još uvijek prisutna pasivnost naših građana koji se ne žele isticati svojim lijepo uređenim okućnicama.


Lipik zadnjih godina nosi epitet "grad cvijeća", a i ovom akcijom nastoji se potaknuti stanovnike u pridonošenju ljepoti cjelokupnog grada, jer uređene okućnice uz uređene javne cvjetne površine i uredan grad čine ukupni dojam koji stvaramo kod naših posjetitelja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI