Spašavanje druga Ronka

Zdravko Ronko
(FOTO: 034 Portal)

29.06.2017. | A.M.
Pregleda: 17418

Nakon što se konstituirala skupština Županije Požeško slavonske i Gradsko vijeće Grada Požege primijetismo da nam nema druga Ronka.

Što se to deogađa da stari i iskusni političar nakon izbora jednostavno nestane?

Kako smo neslužbeno doznali, drug Ronko je otputovao na ljetnu školu u Sjevernu Koreju na poziv vođe Kim Jonga.


Navodno je Ronko zaključio kako ovakva vrsta demokracije u SDP-u nije nikad bila a što je izjavila i njegova drugarica ili bolje poznata kao crni anđeo socijalne skrbi Milanka Opačić, koja se eto sad probudila iz kome i zavapila u SDP-u je jednoumlje.




Dobro jutro, Milanka, SDP kao i sve stranke je politička organizacija, a ne butik u Dubrovniku.

Pitanje je sad, podmeće lli to netko starom drugu Ronku, kad znamo da je njegov odani ađutant Bruno Horvat ovdje, a tamo gdje je Bruno, mora biti i Ronko.



Iako navodno Bruno odlazi na odmor kako bi u miru pisao knjigu pod nazivom "Analni alpinizam”, priručnik koji će svakako biti cijenjen za sve buduće mlade naraštaje političara.

Puno je upitnika, ne samo za druga Ronka, nego i za ostale drugove koji su netragom nestali, jedni na ljetovanju, a drugi nude svoje mandate ionako većinskim vijećima HDZ-a po gradovima i općinama.



Vidjeli smo da drug Cesarik nikako ne odustaje od politike iako je već par puta najavio svoj odlazak. Al dobro ne treba svaki put ozbiljno shvatiti čovjeka koji ne zna reći NE. Ionako mu nitko nije vjerovao nakon one izjave "Da me tjeraju puškom neću biti kandidat, želim se povući".Dobro, dobro, druže Marijane, željeli ste centar pažnje, evo vam ga.

<

Ovaj članak sadrži dijelove sarkazma i služi za zabavu u ove vruće ljetne dane i noći. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI