Poleti: Kaptol u nedjelju mora pobijediti

Trener Kaptola Krešo Poleti danas nije nastupio zbog 3 žuta kartona
(FOTO: Mario Nakić)

04.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3665

"Mi u nedjelju moramo pobijediti. Redovito treniramo i trebaju nam ta tri boda da zadržimo prvo mjesto", rekao je Krešo Poleti, trener vodećeg Nogometnog kluba Kaptol uoči nedjeljne utakmice, kada će u 13. kolu 1. županijske nogometne lige njegova momčad ugostiti NK Kamen iz Vetova. Iako je Kamen tek šesti na ljestvici, to je momčad koja je više puta u ovoj sezoni pokazala da može protiv bilo koga igrati i pobijediti u gostima. To su Vetovčani, uostalom, učinili nedavno Slavoniji u Požegi.

Sulkovci se ne smiju ponoviti

- Prošlog vikenda smo kiksali u Sulkovcima. Nisam igrao ja i još četvorica igrača, ali to nam nije izgovor. Takvu igru ne smijemo ponoviti i vjerujem u pobjedu pred našom publikom. Ne bih prognozirao rezultat, svaki rezultat u kojem imamo barem gol više od protivnika je za nas povoljan jer znači tri boda - rekao je Poleti za 034portal.


Kaptol će u nedjelju nastupiti bez Josipa Pavića koji ima tri žuta kartona, no svi ostali igrači će igrati.


Martinović: Bio bih zadovoljan bodom

S druge strane, trener gostiju bi se zadovoljio i bodom.
- Oni su domaćini i viši su na ljestvici, no svejedno to je lokalni derbi i svašta se može dogoditi. Ja bih se zadovoljio i bodom. Recimo, neka bude 2:2 - kazao je Stipo Martinović, trener NK Kamen, dodavši kako u redovima njegove momčadi neće nastupiti Darko Kovre zbog tri žuta kartona.

Više nema nepobjedivih

Prošlotjedni poraz Kaptola u Sulkovcima još je učinio ligu zanimljivijom. Osim što više nije tako sigurno da će Kaptol biti jesenski prvak, ta je utakmica pokazala da su moguća velika iznenađenja i da svaka momčad u ovoj ligi zapravo može dobiti bilo koga. Nema nepobjedivih, što je pokazao i rezultat u Eminovcima gdje su pobijedili gosti iz Vidovaca.

Kaptol i dalje vodi s pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Hajduka i šest bodova ispred Slavonije, ali prvu požešku momčad očekuje laka trening-utakmica protiv posljednje na ljestvici momčadi iz Rajsavca, a Hajduk na svome stadionu, gdje je dosad izgubio samo od Kaptola, dočekuje Tim osvježenje. Kaptol će imati puno teži posao da bi zadržao uvjerljivu prednost.

Zanimljivo će biti u nedjelju i u Jakšiću, gdje u goste dolazi jaka Mladost iz Pavlovaca. Obje su momčadi kiksale u prošlom kolu, Jakšić je uvjerljivo izgubio u Kuzmici, a Mladost je na svome terenu remizirala protiv momčadi iz Buka. I jednima i drugima treba pobjeda da bi se ozbiljno vratili u gornji dio tablice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI