Učenici Kanižlićeve škole iz Požege posjetili Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti u Slavonskom Brodu

Radionica u Slavonskom Brodu
(FOTO: M.Z.)

10.06.2017. | M.M./M.Z.
Pregleda: 4367

Jučer su se na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, dislociranome studiju u Slavonskome Brodu u organizaciji Fakulteta, Udruge studenata Futuri Magistri i OŠ Antuna Kanižlića iz Požege održale tri radionice "Izrada prirodne kozmetike", "Izrada plastelina" i "Quilling tehnika" sa studentima i učenicima trećega i četvrtoga razreda osnovne škole.




U radionicama izrade prirodne kozmetike educiralo se sudionike o prirodnim sastojcima u kozmetici koje mogu lako nabaviti kao zamjeni za štetna kemijska sredstva u kupovnim proizvodima s ciljem očuvanja njihova zdravlja. Sudionici su samostalno izrađivali prirodne šampone, balzame, kreme za sunčanje, dezodoranse i zubne paste koje su mogli spremiti u posebnu ambalažu te ih kasnije koristiti.






Radionice tehnike quilling i izrade plastelina za cilj su imale razvijati učeničku grafomotoriku i preciznost te poticati njihovu kreativnost, znatiželju, maštu i stvaralaštvo kao i upoznati studente s različitim aktivnostima koje se mogu izvoditi u nastavi. Učenici i studenti kuhali su te potom oblikovali prirodni plastelin i ukrašavali čestitke quillingom.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI