Svečano otvorenje Gradskih bazena u Požegi

Gradski bazeni Požega
(FOTO: M.M.)

03.06.2017. | M.M.
Pregleda: 23430

Danas je službeno otvoreno kupanje na Gradskim bazenima u Požegi koji su prošle godine temeljno rekonstruirani, a za dobru zabavu nakon otvorenja pobrinuo se DJ Matta. Na ulazu u bazene svi posjetitelji dobrog srca mogli su donirati određeni novčani iznos udrugi Sirius za zbrinjavanje životinja te tako pomoći ne samo udruzi već i nezbrinutim životinjama.








Bazene je otvorio dogradonačelnik Darko Puljašić te rekao:


" Želim da vam ova sezona kupanja bude duga i sunčana, da pazite jedni na druge te naši najmlađi kada završe sa školskom godinom budu ovdje kako bi uživali i oni koji ne znaju naučili plivati.

Nadam se da ćemo svi zajedno pridonijeti da naš Grad bude još ljepši, a ovim ćemo poboljšati našu ponudu jer je ovo naše požeško more te se zahvaljujem svima koji su došli i koji će doći u ovoj sezoni."




"Problemi su sada gori nego ikada jer je puno naših volontera otišlo za sezonskim radom te se u ovo vrijeme napušta previše životinja jer je othranjeno prvo leglo.

Vrijeme je godišnjih odmora te do kraja godine imat ćemo i drugo leglo životinja i previše odbačenih pasa. U ovim trenutcima mi se borimo na sve mogu načine moleći ljude da zbrinjavaju privremeno životinje.




Dug prema veterinarskoj imamo od 5 400 kuna koji će nam Grad podmiriti u donaciji od 5 tisuća kuna što nam zaista olakšava naš rad jer mi na veterinarsku moramo ići s gotovinom koju nemamo.

Udruga Sirius trenutno ima 5 pasa i 20 štenaca koje treba udomiti i o kojima trenutno skrbi te svi zainteresirani i voljni mole se da ih udome." - rekla nam je Gordana Malbašić predsjednica udruge Sirius




"Požega nisu samo njeni stanovnici ljudi već i njeni ljubimci. Svi smo mi odrasli uz kućne ljubimce i mislim da su oni zdravi za odrastanje naše djece prema tome Grad Požega će skrbiti zajedno što o svojim sugrađanima i kućnim ljubimcima koji čine naš grad bogatijim, ljepšim i ugodnijim za život." - dodao je Darko Puljašić





































Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI