Mladost i Graničar osvojili naslove prvaka

FOTO: M.J.

09.05.2017. | M.J.
Pregleda: 8982

Protekli vikend je donio potvrdu naslova prvaka u sve tri županijske lige. Osim Požege koja je prvak u prvoligaškom društvu, titule su osigurali Mladost u drugoj, te Graničar iz Bučja u trećoj.

Mladost se tako nakon jedne sezone vraća u prvu ligu, a do potvrde naslova su došli remijem u Dobrovcu gdje su odigrali 2:2. Strijelci za Mladost bili su Franić i najbolji strijelac lige Pilić, a za domaće su golove postigli Mijić i Visković. Dva kola prije kraja Mladost ima 7 bodova više od Dinama iz Rajsavca i Omladinca koji su u proteklom kolu slavili protiv Croatije iz Donje Obriježi, odnosno Kamena.




U lokalnom derbiju Sulkovci i Hrvatski Dragovoljac odigrali su miroljubivih 1:1 uz golove Knezovića i Turića, a Graničar iz Zagrađa je bio uvjerljiv protiv Dinamo Badljevine koji se sprema za 3. ŽNL.


Iz te 3. ŽNL u drugu sljedeće sezone seli Graničar iz Bučja koji je na svom terenu slavio 2:0 protiv Eminovaca i postao neuhvatljiv za konkurente te tako na najbolji mogući način okrunio lijepu sezonu koja je samo nastavak kontinuiranog rasta kluba od osnivanja.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI