Momci i djevojke idu na pobjedu protiv opasnih gostiju

27.10.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 3856

Očekuje nas zanimljiva rukometna večer ove subote u Grabriku. Požeške su ekipe domaćini svojim protivnicima te oba kluba očekuju pobjedu.
 
Nakon dva uzastopna poraza rukometašice Ženskog rukometnog kluba Požega dočekuju ŽRK Belišće (igra se u 18 sati). U toj utakmici Požežanke si ne smiju dopustiti novi poraz jer bi to to značilo novih 2 boda zaostatka za prvoplasiranima i to bi trebao biti motiv rukometašica za pobjedu, a tako i najavljuje trener Krunoslav Pranjić:
- Nakon dva poraza moramo se vratiti u formu iz prvih utakmica i time osigurati nastavak borbe za prvo mjesto u sezoni - najavljuje Pranjić.

Nakon utakmice rukometašica iste večeri u 20 sati očekuje nas i utakmica rukometaša RK Požega koji dočekuju Orahovicu, klub koji trenutačno ima jedan bod više od Požežana. Prošloga tjedna ekipa trenera Darija Anića nije imala sreće izgubivši od drugoplasiranog Preloga u gostima, ali igrati pred domaćom publikom je ipak drukčije što dokazuje i prošla utakmica Požežana na domaćem terenu gdje su upisani i prvi bodovi u novoj sezoni.
Trener Anić najavljuje da njegova ekipa ide po nova dva boda te očekuje jednu kvalitetnu i zanimljivu utakmicu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI