Druga pobjeda požeških košarkaša za 2. mjesto

Košarkaši u akciji
(FOTO: Bojan Miščević)

24.10.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 2545

Košarkaši Košarkaškog kluba Požega ostvarili su drugu pobjedu zaredom u trećem kolu B-1 hrvatske košarkaške lige pobijedivši ekipu KK Orahovica na gostujućem terenu rezultatom 86:94.

Utakmica između Požege i Orahovice bila je derbi kola, a Požežani su pobjedom došli do drugog mjesta na tablici. Trener Požege Vlado Engleman ističe kako je rijetkost pobijediti Orahovicu na njihovom terenu i da tom pobjedom treba biti zadovoljan, a povijesno gledano Požega je samo jednom pobijedila Orahovicu u gostima.

- Odličan ulazak u utakmicu ostvario nam je prednost od 26 poena razlike već u polovici druge četvrtine te su nakon toga svi igrači dobili priliku igrati i rutinski dovršiti utakmicu - riječi su Vlade Englmana.


Napominje kako njegova ekipa nije bila kompletna pa to dodaje još jedan plus pobjedi požeških košarkaša. Najbolji strijelac u redovima Požege bio je Matej Bušić s 15 koševa.  



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI