Josipa Tomljanović: ¨Istina je, Goran mi je dao trećinu nagrade!¨

Josipa Tomljanović
(FOTO: M.B.)

07.03.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 39201

Goran Kaleb, pobjednik Farme 2016. ispunio je svoje obećanje i osvojen iznos podijelio na tri dijela pa je tako jedan dio pripao našoj Požežanki Josipi Tomljanović. Svima već poznata priča oko Josipe, Farme, Gorana i podjele nagrade ipak ima sretan kraj.

Podsjećamo, nakon druženja tijekom boravka na Farmi, Goran i Josipa završili su u finalu, a dogovorili su se s farmerom Antom da će novčanu nagradu od 500 000 kuna podijeliti na tri dijela ukoliko pobjedi jedno od njih troje. Josipa se izborila za ulazak u finale, a bitku je izgubila upravo od Gorana koji ju je simpatizirao tijekom trajanja Farme.




Šuškalo se da su Josipa i Goran u ljubavnoj vezi, no u našem zadnjem intervjuu s njom, Josipa nije željela niti potvrditi niti opovrgnuti glasine. Danas je za 034 portal kratko rekla: "Nikada nisam sumnjala u Gorana, Antu i u naše prijateljstvo. Znala sam da ćemo novac podijeliti jer je između nas uvijek bilo fer prijateljstvo. Mi smo i dalje jako dobri prijatelji i sretni smo zbog toga", rekla je Josipa Tomljanović.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI