Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović stigla u Požegu

Predsjednica u Požegi
(FOTO: Mateja Barukčić)

28.02.2017. | A.M.
Pregleda: 22863

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarovićstigla je jutros u 9,30 sati u Požegu, odnosno u županijsku palaču, gdje ćesljedeća četiri dana biti izmješten njen ured. Požega kao središte županijePožeško-slavonske bit će ovih dana "glavni grad" Hrvatske.



Ispred zgrade županije predsjednicu su dočekaliPožeško-slavonski župan Alojz Tomašević i gradonačelnik Požege Vedran Neferovićdok su prijemu predsjednice nazočili svi gradonačelnici i načelnici te uvaženigrađani grada i županije.





U dvorištu županije, pored Hrvatske i EU zastave podignutaje tako i ona ureda predsjednice Republike Hrvatske, a himnu je otpjevala AnaTicl, profesorica na Glazbenoj školi.

Prisutnima su se, pored predsjednice, obratili županTomašević i gradonačelnik Neferović poželjevši predsjednici ugodan boravak unašoj županiji.



Predsjednica danas nastavlja s protokolom pa je u 10 satiprvo na redu sastanak sa svim gradonačelnicima i načelnicima te županomPožeško-slavonske županije. U 11,30 predsjednicu će u privremenom ureduposjetiti dekan požeškog Veleučilišta dr.sc. Dinko Zima a od 13,10 sati predsjednicaće se družiti s s članovima Udruga Hrvatskih branitelja te predstavnicimanacionalnih manjina, u 14 sati predsjednica će primati građane a današnjiprotokol završit će koncertom u Glazbenoj školi u 16 sati.

Video snimak dolaska predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u Požegu:


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI