Jelačićeva će tijekom zime biti polovično puštena u promet

Radovi u Ulici bana Josipa Jelačića u Pleternici
(FOTO: Mario Nakić)

17.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3563

"Radovi u Jelačićevoj ulici idu svojim tijekom. U zimi će cesta biti djelomično puštena u promet, a u ožujku očekujemo dovršetak asfaltiranja", rekao je pleternički gradonačelnik Franjo Lucić odgovarajući brojnim čitateljima 034portala koji pitaju hoće li tijekom zime promet biti omogućen državnom cestom između Požege i Pleternice.

- Lijeva strana ceste, odnosno prometni trak prema Požegi, neće biti još asfaltiran zbog slijeganja terena. Zato ćemo na zimu u promet pustiti samo jednu stranu ceste, a promet će biti omogućen jednom stranom, ali imat ćemo i rubnjake već i nogostup s obje strane ceste. U proljeće očekujemo da će biti asfaltirana cesta do kraja, već u ožujku - kaže Lucić.

Ukupna cijena opsežnih radova u najduljoj pleterničkoj ulici je 11 milijuna kuna, od čega veći dio financiraju Hrvatske ceste, a Hrvatske vode sufinanciraju s 3,7 milijuna. Osim asfalta rade se nogostupi s obje strane ceste, kanalizacijski sustav i odvodnja slivnih voda, a gradonačelnik je najavio i novu javnu rasvjetu i kolektor za odvodnju površinskih voda.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI