Lokalni dužnosnici na predavanju o sukobu interesa

Zorislav Antun Petrović (desno) s dožupanom Jakopovićem
(FOTO: Mario Nakić)

06.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 2209

Zorislav Antun Petrović, član Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u Vladi RH je skupa s kolegama Igorom Košutićem iz Ministarstva pravosuđa i Rajkom Kneklinom iz Ministarstva uprave u velikoj županijskoj vijećnici održao predavanje lokalnim dužnosnicima na temu sukob interesa.

- U sklopu Vladine antikorupcijske kampanje održavamo predavanje za lokalne dužnosnike. Bit će riječi o etici, govorit ćemo o pravnom okviru i o najnovijim izmjenama Zakona o sukobu interesa. Cilj je uputiti lokalne dužnosnike kako bi što bolje i lakše mogli obavljati svoje poslove u lokalnim samoupravama. Edukativna akcija ne nudi rješenje problema korupcije, ali će potaknuti dužnosnike na razmišljanje - rekao je Petrović.

U sklopu iste kampanje sutra će u pješačkoj zoni, u Ulici Dragutina Lermana u Požegi biti održana akcija "Imamo pravo znati" gdje će građanima biti predstavljena njihovo pravo na informiranost i transparentnost vlasti.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI