Josipa Tomljanović: ¨Nisam spremna na neke stvari¨

Farma
(FOTO: Dnevnik.hr)

18.10.2016. | 034 Portal/Dnevnik.hr
Pregleda: 22990

Dok nekima na farmi cvjetaju ruže, naša Josipa i njena "simpatija" Goran naišli su na zid nesporazuma. Najprije se Josipa požalila Anti da su je počele neke stvari smetati kod Gorana, a on se složio s njom.

-"Ne mogu reći ni jednu ružnu riječ, ali neke stvari mi toliko smetaju. Možeš biti najbolji, ali onda napraviš jednu sitnicu i, kao krava kad namuze 20 litara i mahne repom."- kazala mu je Josipa, a potom je otišla potražiti mišljenje i kod Katice. -"Ja nisam spremna na neke stvari."- rekla joj je Josipa i dodala kako je smeta što Goran stalno psuje.

Barbara se uključila u priču i rekla kako bi joj voljela dati neki dobar savjet, ali da se i ona nalazi u sličnoj situaciji. Katica, koja i sama ističe da se osjeća zaštitnički prema svojim farmerima, kazala je djevojkama kako moraju popričati sa svojim dečkima o problemima koji ih muče i zaključila:-"Razgovorom se sve rješava!"


izvor: www.dnevnik.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI