Pozovite dimnjačara i spriječite požar dimnjaka u svojim domovima

Dimnjačari
(FOTO: Komunalac Požega)

21.09.2016. | Komunalac Požega
Pregleda: 7638

Tijekom prošle sezone grijanja, od listopada 2015. do travnja 2016. godine, na području grada Požege je evidentirano 18 požara dimovoda. Prema informacijama iz Javne vatrogasne postrojbe grada Požege, najviše ih je bilo u siječnju i veljači ove godine, ukupno 13.

Pozivamo stoga građane da na vrijeme pripreme dimnjake za nadolazeću sezonu grijanja. Zbog vlastite sigurnosti ne čistite dimnjake sami, već se za to obratite našoj dimnjačarskoj službi koja djeluje u sklopu tvrtke Komunalac Požega d.o.o. i obavlja preglede, evidentiranje i čišćenje dimovodnih objekata i uređaja za loženje.

Od 2015. godine Komunalac Požega d.o.o.  jedini je ovlašten za obavljanje dimnjačarske službe i na području grada Pleternice s prigradskim naseljima te na području općine Kaptol.
Radno vrijeme dimnjačarske službe je od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati, a subotom od 8 do 13 sati.


Zbog obima poslova rad službe podijeljen je u tri rajona, a sve detaljnije informacije možete dobiti na kontakt telefone :
Dimnjačarska služba 034/316-875
Dimnjačar Ivan Višeticki 099/810-5936
Cjenik dimnjačarskih usluga pogledajte na www.komunalac-pozega.hr





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI