¨Čestitam roditeljima na onom najljepšem što su mogli učiniti za svoju obitelj i zajednicu¨

Prijem beba i roditelja u Pleternici
(FOTO: 034Portal)

09.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 9389

27 djece s područja grada Pleternice koji su rođeni u travnju svibnju i lipnju ove godine, s roditeljima su izašli u jedno od svojih prvih većih druženja u dječji vrtić Tratinčica u Pleternici. Tamo ih je dočekala gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i podijelila im novčane naknade od tisuću kuna. Imali su priliku i pogledati priredbu koju su pripremila djeca smještena u navedenom vrtiću.





- Čestitam roditeljima na onom najljepšem što su mogli učiniti za svoju obitelj i zajednicu, a to je rođenje djeteta.Grad Pleternica je već duži niz godina grad prijatelj djece i pokušavamo stvoriti bolje uvjete za odgoj i obrazovanje djece, počevši od njihove najranije dobi da mogu pohađati niz aktivnosti. U suradnji s udrugama već duži niz godina radimo na izgradnji dječjih igrališta na području cijele Pleternice i naših naselja. Ovih dana će biti otvoreno još jedno dječje igralište koje postavljamo u našem parku. Vrijednost investicije je 600 tisuća kuna. Udruga slijepih i slabovidnih osoba radi igralište u Veseloj, a nedavno smo postavili igralište u Bučju - rekla je gradonačelnica Antonija Jozić.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI