Požeški borci vratili se sa šest odličja!

Članovi borilačkog kluba Bushido u Sl. Brodu
(FOTO: Bushido)

25.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4977

Klub borilačkih vještina "Bushido" Požega nastupio je jučer na slavonskom natjecanju "Slavonia Fighting Championship" u Slavonskom Brodu. U konkurenciji među 90-ak boraca iz cijele Slavonije, članovi kluba Bushido su, predvođeni trenerima Sašom Božićem i Igorom Krizmanićem, odličjima dokazali kvalitetu. Požežani su u Brodu osvojili ukupno šesto odličja: tri zlata, jedno srebro i dvije bronce.

Tea Đakić je osvojila zlato u disciplini low kick, žene u kategoriji do 69 kilograma. Patricija Mršić je osvojila broncu u disciplini low kick, žene, u kategoriji do 63 kilograma. Tomislav Ivčetić je osvojio zlato u disciplini low kick, muški, do 63,5 kilograma. U istoj je disciplini i kategoriji Robert Marks osvojio broncu. Mario Protić je osvojio zlato u disciplini low kick, muški do 71 kilogram, a Andrija Vrdoljak u kategoriji do 86 kilograma.

Brončani natjecatelj s državnog prvenstva Filip Marušić nije nastupio zbog ozljede.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI