Silvija Podoljak:¨Imamo najbogatiji program dosad!¨

Aurea Fest
(FOTO: Wikipedia)

13.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 11818

Poznato je da nas Aurea fest oduševljava iz godine u godinu, no ovog ljeta možemo očekivati nove sadržaje koji će razveseliti i one najmlađe. Silvija Podoljak, direktorica Ureda TZ Grada Požege, rekla je da je Aurea fest najveća manifestacija u županiji koja dovodi najveći broj gostiju ali i jedna od najstarijih u Hrvatskoj jerdatira iz 1969.godine.

"Festival počinje 28. kolovozau 18:00 sati svečanom povorkom koja ove godine ide od željezničkog kolodvora kroz Njemačku i Kanižlićevu ulicu prema glavnom gradskom trgu, a završit ce 3. rujna Zlatnim Žicama Slavonije s početkom u 21:00 sat, koji je ujedno i vrhunac Aurea Festa."- obavještava Silvija.




Kroz sve dane festivala odvijat će se tzv. "Ulični festival" u Šetališnoj zoni od 17:00 do 23:00 sati na kojem će se predstavljati svirači, mađioničari, ulični pjevači i mnogi drugi te time uveseljavati i staro i mlado.


Uz prikazivanje filma, Festivale plesa, Festivala povijesnih postrojbi, Aurea Fashiona, izložbe u muzeju, FestivalaJazz glazbe uz Big Bang Požege i posebnu gošću, Zdenku Kovačiček, Festivala folklora, Festivala elektronske glazbe u Platinum Inn-u i mnogih drugih sadržaja, ove godine će naglavnom gradskom trgu u četvrtak, 1.rujna, Miroslav Škoro održati veliki koncert.

"Novost ovog Aurea Festaje Festival Vina i Gastronomije, odnosno "Vino-grad", mjesto na kojem će se uz Kutjevo d.d. promovirati i ostala vina Požeštine, održavati će se na trgu Sv. Trojstva svaki dan za vrijeme trajanja Aurea Festa od 17:00 do 23:00 sata. Također bih napomenula da će kroz sve dane biti popraćen i dječji program uz pregršt zabave i smijeha u dječjem parku." -rekla je za kraj gospođa Podoljak.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI