Namještaju milijarde, kradu milijune a sporan im putni trošak

Karamarko, Petrov i Milanović
(FOTO: koqo.hr)

07.08.2016. | 034portal
Pregleda: 14846

Kako piše Večernji list, isplivala je nova afera, BožoPetrov je napravio 87 tisuća kuna putnog troška u šest mjeseci rada Vlade. Božoje gotovo svaki vikend putovao u Metković, svome domu, supruzi i djeci.

U zemlji gdje "bratija" namješta poslove vrijedne milijardekuna rođacima i stranačkim financijerima, gdje se isplaćuju milijunski iznosidirektorima javnih poduzeća, gdje se zapošljava po stranačkoj lozi postao jesporan putni trošak Bože Petrova.

Moj Božo, očito si nešto radio jer te ganjaju oni koji misleda vlast pripada njima i samo njima. Trebao si zaboraviti na ženu i dicu jertemeljne vrijednosti hrvatskog društva su valjda nešto drugo.


Možda si trebao zastati u vilu Costabellu na gablec i pustitiKaramarka da pregovara sa MOL-om, zaposliti "braju" u šumama ili HAC-u, obojatikoji tunel ili angažirati FIMI MEDIJU i sigurno bi ti budućnost bila ljepša,sjajnija i za putni trošak nitko ne bi pito.


Ovako te napadaju oni s kojima si do jučer jeo i pio, jer imse stresla stolica, jer su shvatili da bi se morali mijenjati, a kao vuksposobni su promijenit samo dlaku. Pokazao si nešto novo na što nisu bilispremni, nisu vjerovali, da ćeš se odreći vlasti zbog časti, da ti nije stalodo fotelje već do građana Hrvatske.

I tako, predizborno je vrijeme, iako službena kampanja jošnije počela debelo smo zakoračili u istu, traženje igle u plastu sijena,iskopavanja afera da bi se nekome spustio rejting, nekome podigao. Što nas svejoš očekuje i dokle su pojedinci spremni ići postat će uskoro jasno a hrvatskomnarodu nimalo bolje, stoga nas poštedite floskula i fraza i napravite konačnonešto za sve nas…

Urednik


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI