Zlatna Maja Grdiša na prijemu kod gradonačelnika

Maja Grdiša i gradonačelni Neferović
(FOTO: 034 Portal)

03.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 5193

Maja Grdiša kao članica Hrvatske ženske reprezentacije, u samostrel field-u, osvojila je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu održanom od 09. do 14 srpnja u Zurichu. Maja se isto tako natjecala pojedinačno i osvojila jako dobro osmo mjesto. Danas (03.08.2016. godine), primio ju je gradonačelnik Vedran Neferović i čestitao joj na izuzetnom uspjehu.




"Zadovoljstvo mi je i sreća danas ugostiti Maju s obzirom na dugi niz godina što ju poznajem i pratim njen rad. Upornost i rad pokazatelji su da se i u teškim uvjetima treniranja mogu postići veliki rezultati. Od srca čestitam Maji, njenim roditeljima i treneru. Nadam se da ostajemo prvaci i želim puno uspjeha u daljnjem radu i postizanju rezultata – rekao je gradonačelnik Neferović".


Na ovom Europskom prvenstvu atmosfera je bila jako opuštena s obzirom na to da se nisam prvi put natjecala. Konkurencija je bila jako velika, ipak su sudjelovali svjetski prvaci. Vrijeme nam i nije baš išlo u korist. Treninga sam imala dovoljno. Da je trener išao samnom na prvenstvo rezultati bi možda bili i bolji od osmog mjesta jer ne mogu sama vidjeti svoje greške – rekla je Maja".


Svjetsko prvenstvo u samostrel field-u održava se sljedeće godine u Osijeku, a Maja se nada da će na njemu uspjeti ostvariti još bolje rezultate.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI