Slavija pobijedila Dinamo, Mamić: ¨Pred nama je puno rada u pripremama¨

NK Slavija poslije pobjede
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 10470

Nogometaši Slavije ostvarili su veliki podvig pobijedivši Dinamo rezultatom 2:1, u jučerašnjoj šestoj po redu prijateljskoj utakmici na svom stadionu. Od početka utakmice igrači Slavije nisu bili impresionirani i pokazali su odlučnost, što je rezultiralo pogotkom za 1:0 koji je u jedanaestoj minuti postigao Tomislav Žuljević.



Dinamo je imao kontrolu na sredini terena, ali u prvom poluvremenu nisu imali stopostotnu šansu. Probudili su se u drugom poluvremenu, točnije u 50. minuti kada je lijepim udarcem s ruba šesnaesterca rezultat poravnao Franko Andrijašević. Nakon toga Dinamo je kružio su oko šesnaesterca Slavije čija čvrsta obrana nije popustila. Igrač Slavije Mario Majstorović oduševio je tribine u 70. minuti kada je zabio pogodak za 2:1  i rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.




- Čestitam Slaviji na pobjedi. Pred nama je očito još puno rada u pripremama. Slavija je danas iskoristila neke naše propuste, to je tako u nogometu ponekad – kratko je prokomentirao trener Dinama Zoran Mamić.




- Ekipa i ja smo presretni jer rijetko tko pobjeđuje Dinamo u našim krajevima. Oni su na početku priprema i možda su nas malo podcijenili. Igrali smo dobro, na svu sreću zabili dva gola i čestitam ekipi na ovoj veličanstvenoj pobjedi – rekao je trener NK Slavije, Dalibor Bognar.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI