Mladi talenti glazbene scene predstavili se na tamburaškom festivalu u Pleternici

Cvjetići glazbe - Pleternica
(FOTO: Mladen Mirković)

13.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 6285

Unatoč tehničkim problemima prvoga dana dječjeg festivala sinoć je održan 24. Dječji tamburaški festival "Cvjetići glazbe" u sportskoj dvorani OŠ "Fra Kaje Adžića" u Pleternici .

Tako su nastupili mali pjevači do 12 godina i malo veći, odnosno od 12 do 18 godina.

U kategoriji do 12 godina nagradu za Naj cvjetić dobili su Max Bosnjak i Ema Tomačić koji su zajedno pjevali pjesmu Gukni golube.






Treće plasirana je bila Gabrijela Jurić s pjesmom Mahovina, drugo plasirana je Marta Morvaj s pjesmom Moj garavi, a pobjednik i prvoplasirani je Benjamin Poletto s pjesmom Ne daj Slavonijo.




U starijoj kategoriji cvjetića i izvođača treće mjesto je pripalo Emanueli Katavić s pjesmom Što svaka žena sanja, drugo mjesto pripalo je Antoneli Rosandić s pjesmom Ne diraj moju ljubav, a prvo mjesto pripalo je Ani Kobetić s pjesmom Šokica.




Nakon natjecateljskog djela Cvjetića glazbe, uručenih poklona i nagrada, dobru atmosferu u dvorani nastavila je klapa Kampanel sa svojim koncertom i dalmatinskim pjesmama.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI