Podjela poklon bonova u Gradu Požegi: ¨Ovo će nam olakšati i uljepšati Uskrs¨

Podjela bonova u Gradu Požegi
(FOTO: Tomislav Milanović)

23.03.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 8428

"Živim s mužem i s dvoje male djece i preživljavamo od socijalne pomoći trenutno dok ne nađemo posao. Posao je teško pronaći, a morali bi raditi. Ovih 300 kuna će nam pomoći i uljepšati Uskrs. Zadovoljstvo nam je da nam je Grad Požega pomogao s ovim poklon bonom i mislim da će to razveseliti svaku obitelj", rekla nam je Filata Šanđera iz Požege.



Grad Požega i ove godine pred Uskrs je podijelio 150 poklon bonova u iznosu od 300 kuna i stotinjak poklon paketa s kućnim potrepštinama za najugroženije građane loše materijalne situacije.


- Živim sam i nemam mirovinu. Živim od socijalne pomoći i ovo  ću potrošiti za namirnice za Uskrs kao što je šunka i neke kućne potrepštine. Imam prijatelje i sastat ćemo se za Uskrs i malo proslaviti. Zahvaljujem Gradu Požegi što misli na nas koji smo u malo težoj situaciji – rekao nam je Zdravko Balas iz Požege.




- U Gradu Požegi kroz svoje socijalne programe koji se provode tijekom cijele godine posebno vodimo računa o najugroženijim građanima. Ovo je mali znak pažnje pred uskrsne blagdane i pomogli smo koliko smo mogli. Želim svima sretan Uskrs – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.



U 2016. godini utrošeno je 146.8 tisuća kuna za prava iz socijalne skrbi Grada Požege kao što su jednokratne novčane pomoći, režijske troškove, smještaj djece u vrtić i dostava toplih obroka za starije i nemoćne. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI