Traži ženu koja želi živjeti na selu: ¨Može biti i starija od mene, to mi ne igra ulogu¨

Željko Bilać
(FOTO: Tomislav Milanović)

22.03.2016. | T.Milanović/M.Mirković
Pregleda: 14326

Željko Bilać zvani Daćko 52-godišnji je stanovnik Požeškog Markovca u kojem živi već šest godina. Država mu je obnovila kuću, živi od  655 kuna mirovine i 200 kuna socijalne pomoći, ali nije nezadovoljan i sretan je životom na selu.

- Život na selu ima svoje prednosti, ovdje imam mir. Nije mi problem živjeti preko zime. Donesem si drva i živim dan po dan. Dva puta dnevno mi dođe kuharica iz Trenkova koju mi osigurava pružatelj socijalne službe u Velikoj. Opušten sam, još kad bih se mogao oženiti bio bih jako sretan – priča nam Željko.

Dan mu prođe opušteno. Provoza se biciklom, ode do trgovine, donese drva i vodu iz bunara i, kako kaže živi, bez stresa, dan po dan. Ovim putem traži ženu koja bi bila spremna na život na selu.





- Imam 52 godine, ali godine mi nisu problem. Moja buduća supruga može biti starija i deset godina od mene, to mi ne igra ulogu. Ako je pušač, kupovat ću joj i cigarete. Valjda joj je jedna kutija dnevno dosta  i to neće biti problem. Ne treba meni ne znam što, neka kuha i pere suđe, a ja ću biti dobar prema njoj. Čak sam i razmišljao prijavit se u emisiju "Ljubav je na selu" – rekao je Željko.  

Ima vrt u kojem prošle godine nije ništa zasadio, ali ove godine će saditi luk. U posljednjih 20 godina promijenio je puno lokacija življenja, ali sada je zadovoljan i sretan samo nekada malo usamljen. Nadamo se da će se Željku javiti još neka usamljena duša kako bi im život bio ljepši. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI