Snimanje spota: Vratili Požegu u 1921. godinu (foto)

Glumci i statisti u reklami dočarat će izgled grada iz 1921. godine
(FOTO: Mario Nakić)

07.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11260

Godina je 1921. Požega već ima karakteristike grada, ljudi se šetaju njenim ulicama i trgovima, ali u isto vrijeme odiše onim seoskim šarmom iz obližnjih naselja i vinograda.

To je atmosfera koju redatelj reklame za čokoladu Zvečevo želi kreirati u videospotu koji se snima tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana na nekoliko lokacija u Požeštini. Reklamni će spot u konačnici trajati jednu minutu, a najveći dio snima se ispred požeške Katedrale na Trgu svete Terezije. U snimanju sudjeluju kulturnoumjetnička društva iz Pleternice, Alilovaca i Buka te Konjogojstvena udruga "Vallis Aurea" iz Mihaljevaca.

- Želimo prikazati bogatu tradiciju Zvečeva i njegove čokolade. Vratit ćemo se u 1921. godinu, u doba kada se Požega razvijala kao grad. Imamo puno statista koji će nam pomoći rekreirati atmosferu iz toga vremena. Neke kadrove ćemo snimiti ispred stare tvornice - rekao je Vanja Vascarac, redatelj spota za 034portal.

















Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI