NOVO U POŽEGI: Od prljavog do čistog i suhog tepiha za samo nekoliko sati u Industrijskoj 13

Dio tepiha opran u Autopraonici "M"
(FOTO: Autopraonica "M")

01.03.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 18171

Servis za pranje tepiha u sklopu Autopraonice "M" u Požegi kao novost u svojoj ponudi nudi kemijsko pranje i sušenje tepiha kroz samo nekoliko sati.  Riječ je o najnovijoj tehnologiji pranja i sušenja tepiha neovisno o vremenskim uvjetima. Ovaj novitet dostupan je na samo jednoj adresi u našem gradu i županiji a riječ je o Autopraonici "M" u Industrijskoj ulici 13.






Kemijsko čišćenje tepiha vrši se ekološkim kemijskim sredstvima visoke snage čišćenja , a zdravstveno su ispitana i prihvatljiva za vaše zdravlje. Osim pranja i sušenja tepiha, Autopraonica M vrši usluge pranja automobila, kemijskog čišćenja, interijera vašeg vozila te poliranje automobila i farova.






Kemijsko čišćenje uključuje detaljno pranje interijera automobila, dakle svih unutarnjih površina kabine automobila, a može se raditi i po segmentima. Korisnici naših usluga odlaze zadovoljni i vraćaju se, a na vama koji nas još niste posjetili ostaje da se u našu kvalitetu po jako povoljnoj cijeni uvjerite sami.



Više na facebook stranici: Autopraonica M, Požega

Kontakt broj: 091/505-4379


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI