Sportski vikend: MTB utrka i nogomet

Ilustracija: brdski biciklizam
(FOTO: mtb.com.hr)

02.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3770

9. MTB utrka Požega XC Zlatni lug

Kružna cross-country staza duljine 4.700 metara i visinske razlike 120 metara u Emovačkom Lugu nedaleko Požege bit će mjesto devete MTB utrke Slavonske brdsko-biciklističke lige. Natjecat će se biciklisti u svim kategorijama: žene, masters, elite, junior i sport. Okupljanje je u nedjelju u 9 sati, a startno mjesto i cilj je u Zlatnom lugu. Organizator utrke je Brdsko-biciklistički klub Požega.

Nogomet: 3. HNL, 1. i 2. ŽNL


U ostalim najavama za ovaj vikend, Nogometni klub Slavija će u drugom kolu 3. HNL gostovati u Vukovaru, gdje Pleterničane očekuje teška partija protiv donedavnog drugoligaša NK Vukovar 91. Lipik će ugostiti NK Mladost iz Antina. U 1. županijskoj nogometnoj ligi najzanimljiviji će susret biti u Kaptolu, gdje će u nedjelju gostovati Jakšić. Sutra će Papuk na veličkom stadionu dočekati Kutjevo, a Slavonija iz Požege će u nedjelju gostovati kod Croatije u Mihaljevcima. U Rajsavcu će se igrati sraz između Dinama i Hajduka, samo što se radi o Dinamu iz Rajsavca i Hajduku iz Pakraca. U 2. ŽNL najzanimljivija će se utakmica igrati u nedjelju u Badljevini, gdje će domaći Dinamo ugostiti vodeću Slogu iz Trenkova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI