Oštećena mini knjižnica kod rekreacijskog centra: Molim građane da ne uništavaju javno dobro

Oštećena mini knjižnica
(FOTO: Anđelko Banović)

12.01.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5384

Na vratima mini knjižnice kod Rekreacijskog centra Požega, tijekom blagdana razbijeno je staklo. Počinitelj nije poznat niti se protiv njega ili nje vodi istražni postupak, ali ako se prepozna u ovom tekstu neka shvati da je uništio javno dobro.



- Staklo će biti promijenjeno, vrata će biti vraćena i mini knjižnica će opet biti u funkciji. Ovim putem apeliram građanima da to ne rade. Mini knjižnice su javno dobro koje ne pripada samo Gradskoj knjižnici i čitaonici Požega nego svim građanima. Također, upućujem apel građanima da se više služe mini knjižnicama, uzmu knjigu koja ih zanima i nadomjeste ju svojom – poručila je ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Požega, Aleksandra Pavlović.


Mini knjižnice su postavljene krajem rujna i početkom listopada na tri lokacije i ovo je prvi slučaj oštećenja. Građani ih mogu koristiti u parku pokraj Orljave, kod Rekreacijskog centra i u Babinom viru. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI