Maloljetnik (17) se zabio skuterom u suncobran

Ilustrativna fotografija: Skuter
(FOTO: PIXSELL)

29.08.2011. | M.N.
Pregleda: 6677

Nakon završene skuterijade na pisti u Dobrovcu pored Lipika, u subotu navečer maloljetnik (17) se teško ozlijedio. Vozeći neregistrirani skuter bez vozačke dozvole, udario je u betonski stup za suncobran, pao i zadobio teške ozljede glave. Prevezen je u pakračku bolnicu i nalazi se van životne opasnosti. U policiji saznajemo kako taj događaj nije okarakteriziran kao prometna nesreća jer se nije dogodio na cesti, u prometu, već na poligonu za treninge.

Dvije prometne nesreće kod Pleternice

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, od kojih su se obje dogodile na pleterničkom području. Vozač motocikla marke Suzuki novogradiških registracija uslijed neprilagođene brzine u petak je u Zagrađu sletio s kolnika te udario u kolni ulaz. Teško je ozlijeđen i protiv njega slijedi optužni prijedlog. Dijete (4) je lakše ozlijeđeno u sinoćnjoj prometnoj nesreći kada je vozilo sletjelo s lokalne ceste između Gradca i Trapara, javili su iz PU požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI