Garavuše s Kasovcima snimile spot za pjesmu s ovogodišnjeg Aurea festa

Garavuše i TS Kas
(FOTO: Garavuše)

25.10.2015. | V.B.
Pregleda: 8998

Garavuše su jučer snimile spot za pjesmu "Kada te jednom prestanem voljeti", koju su izvele na Aurea festu – Zlatne žice Slavonije 2015. u rujnu u Požegi. Autori pjesme su Uršula Tolj i Krunoslav Dražić, a pjesma je snimljena u tonskom studiju Željka Nikolina u Osijeku.

Spot je sniman pod redateljskom palicom Borisa Sekulića s kojim Garavuše surađuju po četvrti put i koji je redatelj spotova za pjesme "Na kolodvoru", "Poljubi me" i "Nećemo zauvijek biti mladi". Snimatelj spota je Filip Tot, vizažistica Kasandra Draganić, a za frizure je zaslužna Marijeta Vočinkić.








Spot je sniman u Slavonskom Brodu u lunaparku Marsonia, a Garavušama su se pridružili njihovi prijatelji iz tamburaškog sastava Kas. Garavuše i Kas glume zaljubljene parove koji zajedno odluče provesti dan u lunaparku, no dečki se, željni zabave, odvoje od svojih djevojaka pa one kreću u slatku osvetu. Izlazak se pretvori u pravu avanturu koju će dečki dugo pamtiti.

Ovo je već druga suradnja ova dva tamburaška sastava. Prije godinu dana Garavuše su gostovale u spotu Kasovaca za pjesmu "U snovima me voliš više", a sada je došao red da Kasovci gostuju u spotu Garavuša. Kako izgleda ova suradnja i što se sve događalo u lunaparku moći ćete vidjeti za dva tjedna na 034portalu. Do tada pogeldajte video snimljen za ovogodišnji Aurea fest.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI