Učenici Kanižlićeve škole zahvalni za plodove zemlje: ¨Bilo je i muffina i čvaraka¨

Učenici predstavljaju svoje proizvode
(FOTO: Valentina Čurčić)

23.10.2015. | Bojan Miščević
Pregleda: 4198

Vremenske prilike su ove godine dopustile da se u Osnovnoj školi Antuna Kanižlića održi velika manifestacija Dani kruha - zahvalnost za plodove zemlje.

- Svaki razred uredio je jedan štand na koji je donio svoje uratke. Ove godine smo potakli i više razrede na sudjelovanje tako da je manifestacija uspjela na razini cijele škole - rekla je Elvira Baričevac, učiteljica razredne nastave i organizatorica događaja.




Uređenje štandova, kratka priredba i blagovanje održani su tijekom trajanja drugog i trećeg školskog sata. Učenici četvrtih razreda organizirali su kratku predstavu nakon koje se molitvom zahvalilo na plodovima koje će blagovati.


- Jako sam zadovoljna, organizacijski nije bio lak posao, no svi djelatnici su se angažirali, a kad vidite osmijeh na dječjim licima, znate da je vrijedilo - dodaje učiteljica Baričevac.



- Na našem štandu je bilo muffina, čvaraka, raznih peciva i kolača, a mama je puno pomogla - kaže Dean, učenik petog razreda.

- Iz povijesti učimo kako je prvim ljudima bilo teško uzgojiti pšenicu od koje su dobivali kruh tako da smatram da je kruh jako bitan i nama danas i trebamo izraziti svoju zahvalnost - rekao je Bruno, također učenik petog razreda.

Pogledajte fotogaleriju manifestacije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI