Ukradena ronilačka oprema: ¨Kad sam otvorio vrata, imao sam što vidjeti. Opreme nije bilo¨

ronioci
(FOTO: Lidija Galić)

09.09.2015. | Vjeran Blašković
Pregleda: 7560

Ronilačka oprema vrijedna oko 35.000 kuna ukradena je iz prostorije u sklopu požeških bazena. Ukradena su četiri ronilačka kompleta i dodatna oprema koju su koristili ronioci prilikom spašavanja i traženja.

- Oprema je ukradena od 2.9. do danas. Došao sam premjestiti opremu iz prostora na bazenima u naše prostorije u sklopu HGSS-ovih. Kad sam otvorio vrata imao sam što vidjeti, opreme nije bilo - rekao nam je član izvršnog odbora Ronilačkog kluba Požega Zdenko Oroz.


Zdenko Oroz


- Najviše nam je žao što je dio te opreme privatni, a dio od Centra 112. Tu smo opremu koristili za intervencije i obuku. Sada smo stopirani u tome. Trebali smo uskoro na memorijalni zaron, a u 10. mjesecu u Pulu. Radi se o stažnom zaronu kojega prema propisima moramo obaviti dva puta godišnje - pojasnio je Oroz.


Zaključio je kako sada više nemaju s čime obaviti zaron. Tražit će pomoć i prijatelja preko Facebooka kako bi se oprema pronašla.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI