Par Horvatović - Androić četvrti put pobjednik požeškog turnira

Turnir u odbojci na pijesku za mješovite parove
(FOTO: Josip Marković)

11.07.2015. | Josip Marković
Pregleda: 6542

Na požeškim bazenima danas se igrao turnir u odbojci na pijesku za mješovite parove koji je organizirao Ženski odbojkaški klub Vallis Aurea. Pobjedici su, četvrtu godinu za redom, Katarina Horvatović i Marin Androić. Drugo mjesto osvojili su Iva Papac i Dado Malenica, a treći su Antonija Čeliković i Josip Obradović. Turnir je počeo iza 10, a igralo se do 19 sati.

- Mješoviti turnir organiziramo zbog želje za popularizacijom odbojke u Slavoniji, a ovo je sedma godina kako se održava. U početku je glavni razlog organizacije bila želja da se mladima omogući da se i za vrijeme ljetnih praznika mogu baviti odbojkom. Ove godine prijavilo se 15 ekipa iz Osijeka, Kutine, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Petrinje i Požege - rekao nam je Ruda Đurčević, trener odbojke i osnivač ŽOK Vallis Aurea.


Ruda Đurčević


- Ovo je prva godina kako nas ne financira Grad Požega i Turistička zajednica grada Požege. Odlučili smo biti jači od financijskih problema zbog mladih te ipak organizirati turnir. Sami smo pokrili jedan dio troškova, a ostatak ćemo pokriti od kotizacije koja iznos 60 kuna po ekipi - rekao je tajnik Ženskog odbojkaškog kluba Vallis Aurea Goran Pilaš.


Zadovoljan je i trener odbojkaškog kluba Posavina-Brod Željko Milošević koji kaže da se mnogi drugi turniri u Hrvatskoj, koji se financiraju iz sredstava lokalne samouprave, mogu ugledati na požeški koji ih s manje sredstava nadmašuje kvalitetom.

Ovo je prvi odbojkaški turnir u Požegi ove godine, sljedeći turnir organizira Odbojkaški klub Sokol.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI