Vrsne svjetske vozače nisu omeli ni kiša ni mokar teren

29.06.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 16344

Miha Tavčar iz Slovenije ukupni je pobjednik Međunarodnog konjičkog turnira održanog proteklog vikenda u Pleternici. On je pobijedio u najatraktivnijoj kategoriji vožnje dvoprega, a u jednopregu je pobjednica, ujedno i prava atrakcija turnira, Pille-Riin Roosileht iz Estonije.

Titulu prvaka Hrvatske osvojio je Antun Medvidović iz Sikirevaca, koji se natjecao za konjički klub Slavonac iz Slavonskog Broda. U kategoriji jednoprega najbolji domaći vozač je Tomislav Drenjančević iz Đakova.

- Iznimno smo zadovoljni odazivom vozača, natjecanjem i odazivom publike koja je i u nedjelju, unatoč lošem vremenu, u velikom broju došla na Hipodrom. Vožnje su bile posebno atraktivne zbog kiše i mokrog terena, što nije nimalo omelo vozače da se bore za što bolje rezultate. Već planiramo za sljedeću godinu napraviti još bolji i atraktivniji turnir. Cilj nam je da svi najjači svjetski vozači dođu u Pleternicu - rekao nam je Domagoj Katić, direktor turnira.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI