Mihael sredio protivnika u prvoj rundi: ¨Ovo je njegova godina¨

Mihael Jugović i Leo Domanović
(FOTO: BK Graciano)

25.05.2015. | Mario Nakić
Pregleda: 5500

Mihael Jugović, član Boksačkog kluba Graciano iz Požege nastupio je u 5. kolu Prve hrvatske boksačke lige, održanom proteklog vikenda u Slavonskom Brodu. U konkurenciji mlađih seniora, kategoriji do 69 kilograma, Mihael je svladao Dušana Stojanovića iz Osijeka već u prvoj rundi. Nakon jedne serije udaraca u protivnikovu glavu, uslijedio je snažan lijevi "uppercut" u jetra od kojeg se Stojanović nije uspio oporaviti.

Mihael je na kraju nagrađen i peharom za najboljeg tehničara u ovom kolu.

- Ovo je definitivno Mihaelova godina. Nakon osvojene bronce na državnom prvenstvu, izbornim mečevima izborio je mjesto u reprezentaciji. Nastupio je i pobijedio u Europskoj ligi za pobjednike lige BK Sesvete. Nastupio je na turniru u Slovačkoj. Sada ga očekuju turniri u Italiji i Vojvodini. Veliki su izgledi da se plasira na Europsko prvenstvo krajem godine - komentirao je Mihaelov trener Željko Krpan.


U uvodnoj borbi, u meču koji se ne boduje, za požeški je klub nastupio Leo Domanović koji je na bodove izgubio od domaćeg boksača. Leu je ovo bio prvi meč i trener Krpan ne krije zadovoljstvo što je mladi Požežanin izdržao sve tri runde u ringu s iskusnijim protivnikom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI