Požežanin napisao vodič za skupljače boca

Dražen Perušić zvan "Boca"
(FOTO: Martina Smrzlić)

01.08.2011. | Martina Smrzlić
Pregleda: 10979

Neobični ljudi u našem malom gradu bave se zaista neobičnim profesijama. Dražen Perušić zvan "Boca" ne samo da je u skupljanju boca pronašao svoju karijeru, već je o istom poslu odlučio napisati knjigu kako bi pomogao onima koji će se tek upustiti u tu djelatnost.

- Napisao sam priručnik "Mali vodič skupljača boca" i trebao bi uskoro biti izdan. Već sam predao rukopis. Kao što piše u mojoj knjizi, svatko sebi bira što će i kako uzeti od života. Ja sam se u ovome našao i uživam. Odlučio sam iz toga uzeti ono najbolje - rekao je Perušić.

Za sebe kaže da je rocker koji se upristojio te da je našao pravu mjeru u životu. Na upit o tome može li se živjeti od skupljanja boca, rekao je kako on može.


- U svakom dijelu života i posla ima nešto pozitivno za nekoga i tu se nalazi moje mjesto. Ja sam našao svoj svijet. Skupljači boca koji s grčem to rade i ne uživaju u cijeloj priči, dakako da ne mogu živjeti od toga.


- Moj nadimak je Boca. Napisao sam vodič u kojem će svaki novi skupljač boca moći pročitati pokoji savjet. I to je to. Ja sam zadovoljan - izjavio je za 034portal "Boca", Dražen Perušić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI